Skoči do sadržaja
Osiguranje za slučaj doživljenja
Grawe SMART

GRAWE Smart tarifa je program osiguranja života za doživljenje osiguranika. To znači da osiguranik puni benefit ostvaruje na isteku ugovora, kada mu se isplaćuje cjelokupna garantovana osigurana suma uz do tada ostavrenu dobit.

Smart osiguranje je namijenjemo svima onima koji žele da posjeduju određenu novčanu sigurnost. Bitno je naglasiti da osiguranikom može postati dijete od 15 godina, uz saglasnost roditelja, kao i odrasli do 65 godina. Uz osiguranje po tarifi GRAWE Smart može da se zaključi i dodatno osiguranje od nezgode za slučaj trajne invalidnosti. Osiguranje može trajati od 10 do 40 godina, a najviše do 75. godine života osiguranika. Ukoliko osiguranik želi da zaključi ugovor sa jednokratnom uplatom premije, trajanje osiguranja je od tri do 40 godina.

Osnovna prednost GRAWE Smart tafire je i ta što nije potreban ljekarski pregled, kao ni doplatak za osiguranike koji se bave rizičnim zanimanjima.

Kada su u pitanju osigurani slučajevi poput smrti u slučaju bolesti, korisnicima osiguranja se vraća zbir uplaćenih premija bez obračunatih doplataka sa pripisanom dobiti do tog trenutka. U slučaju smrti zbog posljedica nesrećnog slučaja, korisnima se vraća zbir uplaćenih premija bez obračunatih doplataka sa pripisanom dobiti do tog trenutka uz dodatnu osiguranu sumu za slučaj smrti od posljedica nesrećnog slučaja koja je jednaka osiguranoj sumi odnosno ne može biti veća od 5.000 EUR.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...