Kontakt

I Krajiškog korpusa 39 78000 Banja Luka

Telefon: +387 51 222 960 Fax: +387 51 222 951 E-Mail: office.banjaluka@grawe.at
Inhalt:

OSIGURANJE ŽIVOTA

 
Na vrijeme zaštitite Vaš dragocjeni život i osigurajte sigurnu budućnost sebe i svojih najbližih.
 

Programi GRAWE osiguranja su nastali iz osluškivanja i prepoznavanja potreba naših klijenata u periodu od osnivanja GRAWE osiguranja u Austriji prije više od 185 godina do današnjeg dana. Svi naši programi osiguranja života su kreirani da na najbolji način zadovolje one radi kojih postojimo: naše klijente. Kroz pažljivo kreirane programe osiguranja života nudimo Vam štednju, sigurnost, dodatno ulaganje, ostvarivanje dobiti, osiguranje od teških bolesti, nadopunu penzionom/mirovinskom zbrinjavanju, pokriće od rizika nezgode, teže bolesti i smrti.
 
Zaključivanjem ugovora o osiguranju života ulažete u svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice, a istovremeno štedite i planirate svoju budućnost. Osiguranje života obezbjeđuje zaštitu od finansijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja. Kroz dugoročnu štednju, osiguranje života obezbjeđuje socijalnu sigurnost i očuvanje nivoa životnog standarda u kasnijim godinama, ali i finansijsku zaštitu porodice kada je to najpotrebnije.
 
Osiguranje života je namijenjeno ljudima koji razmišljaju o svojoj budućnosti jer daje potpunu osiguravajuću zaštitu, omogućava sigurno i jednostavno ulaganje i garantuje isplatu ugovorene osigurane sume čija je visina unaprijed definisana ugovorom. Mjesečna izdvajanja, uz malo planiranja i organizacije, mogu lako da se uklope u kućni budžet. 

Bez obzira da li ste učenica, student, zaposleni ili nezaposleni, porodični čovjek, poslovna žena ili domaćica imamo program osiguranja života koji će odgovarati Vašim potrebama. Na našoj web stranici možete se informisati detaljnije o programima osiguranja za Vas, Vaše dijete, Vašu porodicu i pronaći one koje Vama najviše odgovaraju. Takođe, na ovoj stranici možete pronaći i odgovore na najčešća postavljena pitanja i savjete o štetama.

 
 
Firmenkunden_klein

Osiguranje života za Vas

Ovdje možete pronaći programe osiguranja života za Vas

Osiguranje života za Vas

Osiguranje života za Vas

a

Osiguranje života za Vašu djecu

Ovdje možete pronaći programe osiguranja života za Vašu djecu

Osiguranje života za Vašu djecu

Osiguranje života za Vašu dijecu